REBIO söker skogsbränsleansvarig

Hos oss får du möjlighet att arbeta i en spännande framtidsbransch med förnyelsebara bränslen från skog, sågverks- och snickeriindustri i Norrlands ledande biobränsleföretag.  Trivs du med ett helhetsansvar, långsiktiga kundrelationer och frihet i rollen är detta något för dig! Ansök senast 2020-05-31. Mer info om tjänsten och hur du ansöker: Skogsbränsleansvarig till REBIO

Lämna ett svar

Stäng meny

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies. mer information

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till ”tillåt cookies” för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar ”Godkänn” nedan så samtycker du till detta.

Stäng