Vi välkomnar en ny medarbetare!

Den 1 november får REBIO AB en ny affärsutvecklare, Rolf Sandström, som har mycket bred och djup erfarenhet och kompetens när det gäller de flesta frågor som rör skogs- och sågverksnäring, råvaruhantering, fiber och biobränslen. De senaste 16 åren har han innehaft en nyckelposition som produktions- och råvaruchef på Lundbergs Trä AB i Arvidsjaur.

Vi på REBIO AB är glada att få hälsa Rolf välkommen till oss och är övertygade att Rolf med sin affärsvana, stora kontaktnät och allmänt uppskattade renommé i branschen kommer tillföra bolaget mycket.

REBIO AB är ett bolag med säte i Umeå med köpsågverken i norra Sverige som delägare. Bolaget hanterar först och främst sågverkens biprodukter och levererar biobränsle till energi-och pelletsindustrin samt fiberråvara till pappers-och massaindustrin. Bolaget omsätter över 260 Mkr och har 5 anställda.

Stäng meny

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies. mer information

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till ”tillåt cookies” för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar ”Godkänn” nedan så samtycker du till detta.

Stäng