Vi välkomnar en ny medarbetare!

  • Inläggsförfattare:

Den 1 november får REBIO AB en ny affärsutvecklare, Rolf Sandström, som har mycket bred och djup erfarenhet och kompetens när det gäller de flesta frågor som rör skogs- och sågverksnäring, råvaruhantering, fiber och biobränslen. De senaste 16 åren har han innehaft en nyckelposition som produktions- och råvaruchef på Lundbergs Trä AB i Arvidsjaur.

Vi på REBIO AB är glada att få hälsa Rolf välkommen till oss och är övertygade att Rolf med sin affärsvana, stora kontaktnät och allmänt uppskattade renommé i branschen kommer tillföra bolaget mycket.

REBIO AB är ett bolag med säte i Umeå med köpsågverken i norra Sverige som delägare. Bolaget hanterar först och främst sågverkens biprodukter och levererar biobränsle till energi-och pelletsindustrin samt fiberråvara till pappers-och massaindustrin. Bolaget omsätter över 260 Mkr och har 5 anställda.