REBIO har nu blivit certifierat enligt FSC®

FSC® betyder Forest Stewardship Council® och är ett internationellt system med regler för hur skogen ska skötas på ett sätt som tar hänsyn både till miljö, ekonomi och sociala aspekter – ett slags miljö- och rättvisemärkning för skog. Regelverket tar hänsyn utöver och enligt gällande skogsvårdslagstiftning. REBIO AB är certifierat enligt FSC® chain of custody (CoC) som är en spårbarhetscertifiering. Fråga oss gärna vilka produkter som omfattas av våra spårbarhetscertifikat (FSC-C121359). Se även vår råvarupolicy på sidan Miljö & Kvalitet.

Stäng meny

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies. mer information

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till ”tillåt cookies” för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar ”Godkänn” nedan så samtycker du till detta.

Stäng