REBIO är nu också certifierat enligt PEFC

PEFCTM (Programme for the Endorsement of Forest Certification) är världens största certifieringssystem för främjande av ett hållbart skogsbruk. PEFC står för ekologisk, ekonomisk och social hänsyn i skogsbruket. REBIO AB åtar sig att genomföra och upprätthålla kraven som ställs i PEFCs spårbarhetsstandard samt att följa gällande lokal, nationell eller internationell lagstiftning. Fråga oss gärna vilka produkter som omfattas av våra spårbarhetscertifikat. Se även vår råvarupolicy på sidan Miljö & Kvalitet.

Stäng meny

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies. mer information

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till ”tillåt cookies” för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar ”Godkänn” nedan så samtycker du till detta.

Stäng