Fossilfria transporter

Johanssons Åkeri, som skött en stor del av Martinsons transporter i över 30 års tid, gick i februari över till det temperaturoberoende drivmedlet HVO, Hydrogenated Vegetable Oil. Det innebär att en betydande del av råvaru- och färdigvarutransporterna nu drivs av fossilfritt bränsle året om. Johanssons Åkeri sköter även transporterna åt biobränsleföretaget REBIO, där Martinsons är en av delägarna. Även REBIO ser övergången till HVO som ett steg mot en fossilfri transportflotta, något som ligger i linje med REBIO:s gröna profil som leverantör av förnybara träbränslen.

Läs hela nyheten här ->

Stäng meny

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies. mer information

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till ”tillåt cookies” för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar ”Godkänn” nedan så samtycker du till detta.

Stäng